Home»Okategoriserad»Keyless Protector
Rea!

Keyless Protector

kr2 500.00 kr1 500.00

Avancerad teknik som automatiskt stänger av nyckeln då den inte används och gör nyckeln omöjligt att hitta och läsa av med tjuvarnas signalspårningsutrustning. Nyckeln återfår sin normala funktion så fort den kommer i rörelse, till exempel då du plockar upp den eller går mot bilen.

Produkten finns i två varianter. En för stora batterier (CR2450 eller större) och en för batterier mindre (denna modell är slutsåld) än CR2450 så som CR2025 och CR2032.

Fri frakt

UTFÖRSÄLJNING! Keyless Protector byter namn och vi säljer ut alla varor med det gamla namnet på kartongen. 1000 kr rabatt från ordinariepriset 2500 kr!

Nollställ
Beskrivning

Keyless Blocker är det första elektroniska stödskyddet för smarta nycklar som gör att nyckeln inte går att upptäcka med signalspårningsutrustning!

Så kallade Relay attacks har tyvärr blivit vanliga även i Sverige. Tjuven skannar av utsidan av ditt hem eller kontor för att plocka upp signalen från din smarta bilnyckel och skickar sedan denna till ytterligare en tjuv som står utanför din bil. När signalen plockas upp så öppnas bilen automatiskt utan att eventuellt larm ljuder, tjuven kan starta och åka därifrån. Stölden kan vara fullbordad på mindre än en minut, helt ljudlöst och helt utan åverkan på bilen.

Den goda nyheten är att den här produkten löser alla dessa problem genom att blockera signalen från fjärrkontrollen när den inte behövs. Den avancerade tekniken som består av ett ultratunt kretskort som lindas runt batteriet på din bilnyckel, upptäcker när din nyckel har varit stillastående i 120 sekunder och sätter nyckeln i viloläge. Nyckeln återfår sin normala funktion när den kommer i rörelse, till exempel när du går mot bilen.

Fördelar:

– Gör nyckeln osynlig för tjuvarnas utrustning.

– Mycket enkel installation. Inga extra kablar eller fjärrkontroller behövs.

– Påverkar inte de fördelar som en smart nyckel ger.

– Skyddet kan enkelt flyttas mellan bilar.

– Passar alla bilar med smart nyckeln och utbytbart batteri.

– Ingen fast installation i bilen som kan påverka bilens garanti behövs.

I paketet finns:

– 1 st Keyless blocker för en smart nyckel.

– 1 st installationsbeskrivning

– 1 st instruktion om hur du kontrollerar att skyddet fungerar

Mer information+
Vikt 0.002 kg
Dimensioner 85 × 92 × 32 cm
Batteristorlek

Batteristorlek mindre än CR2450, Batteristorlek CR2450 eller större

Recensioner (0)+

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Keyless Protector”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

×